Tietosuojakäytäntö ja rekisteriseloste

Tietosuojakäytäntö ja rekisteriseloste

YKSITYISYYSKÄYTÄNTÖ JA TURVALLISUUS

Henkilötietojesi suojaaminen on Arctic Helsinki Oy:lle ensisijaisen tärkeää. Me keräämme ja käytämme henkilötietojasi Suomen tietosuojalain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen nro 2016/679 (the EU General Data Protection Regulation, GDPR) asettamien laillisten rajoitusten mukaisesti. Kun käytämme termejä kuten ”henkilötieto”, ”käsittely”, ”rekisterinpitäjä” ja ”henkilötietojen käsittelijä”, niillä on tietosuojalainsäädännössä määritellyt merkitykset.

Kun ostat tuotteita ja palveluita verkkosivustomme www.powerring.fi kautta ja lähtet antamiimme sähköpostiosoittesiin viestejä ja tilauspyyntöjä, käsittelemme antamiasi henkilötietoja, kuten nimeäsi ja yhteystietojasi (sisältäen osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron) sekä maksutietojas. Arctic Helsinki Oy hallinnoi henkilötietoja ja pyrkii varmistamaan yksityisyytesi suojan palvelujamme käyttäessäsi.

HENKILÖTIEDOT

Kun annat meille henkilötietosi, suostut siihen, että käytämme tietojasi palvelumme suorittamiseen lupaamallamme ja odottamallasi tavalla. Tähän sisältyvät tilausten käsittely kuljetusta varten, uusista palveluista tiedottaminen, kuten uutiskirjeet ja muut mahdollisesti kiinnostavat markkinointitarjoukset, joilla kerromme palvelujemme muutoksista ja täydennyksistä joko sähköpostitse, puhelimitse tai postitse Arcti Helsinki Oy:stä. Tietojasi voidaan käyttää myös verkkosivustomme liikenteen seurannassa, jotta voimme kehittää sivuston ulkoasua ja asettelua. Jos tilaamiesi tuotteiden toimituksessa ilmenee ongelmia, otamme sinuun yhteyttä antamiesi tietojen perusteella.

Emme koskaan välitä/myy/vaihda tietojasi kolmannelle osapuolelle muuta kuin Arctic Helsinki Oy:n markkinointia varten. Tietoja välitetään kolmansille osapuolille vain Arctic Helsinki Oy:n luvatun palvelun varmistamiseksi. Arctic Helsinki Oy esimerkiksi välittää osoitetiedot toimittajille ja kuljetusyhtiöille toimitusten yhteydessä.

SINULLA ON OIKEUS TIETÄÄ MITÄ TIETOJA SÄILYTETÄÄN

Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä ja selvittää, mitä tietojasi meillä on hallussamme. Jos tiedot ovat vääriä, epätäydellisiä tai tarpeettomia, voit pyytää niiden korjaamista tai poistamista. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi käyttää henkilötietojasi markkinointitarkoituksiimme (esim. tuoteluetteloiden, uutiskirjeiden tai tarjousten lähettämiseen).

EVÄSTEET

Verkkosivuston liikenne ja analyysi – evästeet: www.powerring.fi verkkosivustoilla voidaan käyttää ”evästeitä” (tai niin sanottuja ”cookies”), joilla seurataan liikkumistasi sivustolla ja helpotetaan osioiden välillä siirtymistä. Eväste on pieni tiedosto, jonka jotkin verkkosivustot tallentavat tietokoneesi kiintolevylle, kun käyt kyseisillä sivuilla. Eväste voi sisältää käyttäjätunnuksesi ja sivut, joilla olet käynyt. Arctic Helsinki Oy voi koota, kerätä ja analysoida tietoja www.powerring.fi verkkosivustoilla tapahtuvasta käytöstä, liikenteestä ja toiminnoista. Tämä sisältää IP-osoitteesi, selaimesi (Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer jne.), käyttöjärjestelmäsi (Windows jne.), vuorovaikutteiset toiminnot mainosten kohdalla (esim. klikkaukset tai painotukset), sekä katsotut sivut. Tämä toteutetaan käyttämällä evästeitä, ja me saatamme käyttää evästeitä antaaksemme henkilökohtaisia tuotesuosituksia ja palveluita. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden käytön, kuten evästeselosteessamme on tarkemmin selostettu. Tämä sisältää henkilötietojen käyttöä ja perustuu suostumukseesi, joka voidaan peruuttaa koska tahansa. Evästeemme eivät lue tietokoneesi kiintolevyn tietoja tai muiden käyttämiesi verkkosivustojen evästeitä.

Jos et halua käyntiäsi seurattavan evästeillä, voit määrittää selain- ja/tai palomuuriohjelmasi estämään niiden toiminnan. Valitettavasti sivuston käyttökokemuksesi voi siitä huonontua. Katso verkkoselainohjelmasi ohjeista, kuinka evästeet poistetaan käytöstä ja/tai otetaan käyttöön tietokoneellasi.

SINUN OIKEUTESI

Olet oikeutettu pyynnöstä saamaan tietoja koskien henkilötietojasi, joita me säilytämme tai muutoin käsittelemme. Olet myös oikeutettu siihen, että virheelliset henkilötietosi korjataan, ja tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus rajoittaa oikeuttamme käsitellä tietojasi, tai pyytää meitä poistamaan henkilötietojasi. Voit peruuttaa suostumuksesi koskien henkilötietojesi käsittelyä (yllä selostetulla tavalla) koska tahansa, ilman että se vaikuttaa suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, ja kun EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/678 (GDPR) on tullut voimaan, voit pyytää saamaan henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä muodossa, jotta ne ovat helposti siirrettävissä sinulle tai toiselle osoittamallesi rekisterinpitäjälle (tätä kutsutaan ”tietojen siirtämiseksi”).

Jos sinulla on mitään huomautettavaa koskien henkilötietojesi käsittelyä, kehotamme sinua ottamaan meihin yhteyttä. Ole hyvä ja osoita kaikki sellaiset pyynnöt tämän tietosuojakäytännön ohjeistuksen mukaisesti. Tiedotamme myös, että olet oikeutettu lain mukaisesti tekemään valituksen Suomen tietosuojaviranomaiselle.

MAHDOLLISET LINKIT MUILLE SIVUSTOILLE

Sinun on hyvä tietää, että sivustollamme käydessäsi sinut saatetaan ohjata muille sivustoille, joilla kerätyt tiedot eivät ole meidän hallinnassamme. Uuden sivuston yksityisyydensuojakäytäntö määrää, mitä tietoja sinusta siellä kerätään.

HALLINTOALUE JA LAKIEN SOVELTAMINEN

Rajoittamatta oman maasi kuluttajansuojalain antamia oikeuksia yksityisyydensuojaan ja tietoturvaan sekä niihin liittyviin kiistoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Yksityisyydensuojaan ja tietoturvaan tai verkkosivuston käyttöön liittyvät kiistat ratkotaan yksinomaan suomalaisessa oikeusistuimessa. Toimivaltainen tuomioistuin ratkaisemaan mahdolliset riidat on Helsingin käräjäoikeus.

PÄIVITYKSET JA MUUTOKSET

Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää tai muuttaa. Kun teemme muutoksia tähän Tietosuojakäytäntö, sisällytämme tähän päivämäärän, jolloin Tietosuojakäytäntöä on viimeksi päivitetty. Jos tähän selosteeseen tai siihen, kuinka käytämme henkilötietojasi, on tehty olennaisia muutoksia, tiedotamme sinua joko lisäämällä näkyvän tiedotteen sellaisista muutoksista ennen muutosten tekemistä, tai lähettämällä sinulle suoraan tiedotteen.

Jos sinulle herää mitään kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöstä, tai verkkosivustojemme tietosuojasta, meihin saa yhteyden seuraavilla tavoilla: asiakaspalvelu@powerring.fi

 

1. Rekisterinpitäjä

Arctic Helsinki Oy

Y-tunnus: 2800355-3

Neljäs linja 7 D 81

00530 Helsinki

 

3. Rekisteriasioista vastaava ja niitä hoitava henkilö

Arctic Helsinki Oy

Antti Rahkola

antti@arctichelsinki.fi