Power Ring älypuhelinpidikkeet – Hands Free
Power Ring älypuhelinpidikkeet – Hands Free

Käyttöehdot, tilausehdot, toimitusehdot

YLEISET EHDOT

Lue nämä käyttöehdot, tilausehdot ja toimitusehdot huolellisesti käyttäessäsi sivustoa ja ennen kuin ostat Power Ring tuotteita verkkosivujemme kautta. Sivustoa käyttämällä ja sieltä tilaamalla hyväksyt samalla käyttöehdot sekä yksityisyydensuoja- ja tietoturvakäytäntömme (tästä. yksityisyydensuoja- ja tietoturvakäytäntöihimme). Pidätämme oikeuden muuttaa ja muokata näitä ehtoja silloin tällöin. Sivuston käyttäjien vastuulla on pysyä ajan tasalla mahdollisista muutoksista.

SIVUSTOLLA OLEVAT TIEDOT

Olemme tehneet kaikkemme, jotta sivustomme tiedot pitävät paikkaansa. Joissakin tiedoissa, teksteissä, kuvissa tai muussa materiaalissa saattaa kuitenkin olla virheitä, puutteita tai vääriä tietoja. Tällaisessa tapauksessa – lain sallimassa määrin – meitä ei voi asettaa vastuuseen edellisestä johtuvista vahingoista, ellei kyseinen vahinko johdu törkeästä huolimattomuudestamme tai tahallisesta rikkomuksesta.

Yritämme  esitellä myytävänä olevat tuotteet sivustollamme mahdollisimman tarkkoina jäljennöksinä. Emme kuitenkaan voi taata, että näkemäsi värit ovat täsmälleen samat kuin fyysisessä tuotteessa. Nämä erot voivat nimittäin johtua tietokoneesi näytön ominaisuuksista tai suorituskyvystä, emmekä siksi voi taata, että tuotteidemme värit täysin vastaavat tietokoneellasi näkyviä värejä.

SIVUSTON KÄYTTÖ

Pidätämme oikeuden poistaa tai muuttaa tarjoamaamme palvelua koska tahansa ja mistä tahansa syystä ilmoittamatta siitä erikseen. Emme ole vastuussa siitä, jos sivusto johonkin aikaan tai jonakin ajanjaksona ei ole käytettävissä.

TILAAMINEN

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkosivuston ja sähköpostin kautta.  Se on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa.  Sivusto voidaan kuitenkin sulkea ylläpidon ajaksi. Tuotteiden tilaaminen edellyttää, että olet antanut meille tilaukseen tarvittavat tiedot (henkilö ja-yhteystiedot, sähköpostisi sekä haluamasi tuotteiden tiedot) . Huomaathan, että sinun vastuullasi on toimittaa meille voimassa olevat tiedot. Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen. Saat sähköpostiisi vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta sekä tilauksen laskun. Tilaus aktivoituu vasta, kun tilauksen lasku on maksettu ja maksu kirjautunut pankkitilillemme.  

Emme voi taata, että kaikkia verkkokaupassa näkyviä tuotteita on meillä varastossa tilaushetkellä. Jos tilaamasi tuote on tilapäisesti loppu, ilmoitamme siitä erikseen. Alennuskampanjoiden alennukset koskevat uusia tilauksia eikä alennuksia voi lisätä jo aiemmin tehtyihin tilauksiin.

Tilaamalla sivustomme kautta, tarjoudut ostamaan valitsemasi tuotteet näillä ehdoilla. Jos sinulla on ongelmia sivuston toiminnan suhteen, voit kysyä neuvoja sähköpostitse asiakaspalvelu@powerring.fi

MAKSUTAVAT

Maksutapana toimii tällä hetkellä tilisiirto. Lasku lähetetään tilausvahvistuksen mukana.

TOIMITUS

Toimituskulut ovat Suomeen lähetettäessä ilmaisia.. Ulkomaille lähettäessä toimituskulut ovat 7€ ja ja yli 50€ tilauksissa veloituksetta. Käytämme postitiuksessa Postin palveluita ja käytämme edullisinta postitustapaa (kirjeposti/pakettiposti) riippuen tilauksesta.

Tilaus postitetaan 7 arkipäivän sisällä maksusuorituksen vastaanottamisesta. Pyrimme kuitenkin postittamaan tilauksen saman/seuraavan arkipäivän kuluessa maksusuorituksen vastaanottamisesta (huomioithan kuitenkin, että pankkien välisessä maksuliikenteessä voi olla pieniä viiveitä).

Mikäli tilauksen postitus tapahtuu yli 8 arkipäivän jälkeen on asiakkaalla oikeus pyytää rahojen palautusta palaute@powerring.fi 

Meille on tärkeää tuotteiden toimitus nopeasti ja helposti. Toimintamme laatu tulee olla ensiluokkaista ja toimitusajat pyrimme pitämään mahdollisimman pieninä. Mikäli edellä mainituissa ajoissa tulee viivästyksiä palautamme rahat / annamme hyvityksenä jopa extra tuotteita.

VAIHTO JA PALAUTUS

Mikäli saamasi tuotteet ovat eri tuotteita kuin mitä tilasit ilmoita siitä välittömästi palaute@powerring.fi  . Ota niistä kuva ja lähetä  meille. Mikäli tuotteet ovat eri kuin tilauksessa postitamme sinulle veloituksetta tilausta vastaavat tuotteet..

Mikäli, etä ole jostain syystä tyytyväinen tuotteeseen: kaikilla myynnissä olevilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettaessa tuotteen tulee se olla täysin uutta vastaavassa kunnossa sekä alkuperäisessä myyntipakkauksessa. Palautus on omakustanteinen. Mikäli tuote on uutta vastaavassa myyntikunnossa palautamme rahat tilillesi 14pv:n kuluessa. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen johonkin toiseen tuotteeseen on palautus omakustantainen ja uusi tuote toimitetaan toimituskulujen mukaisesti (kohta toimitus). Palautus ja vaihtotilanteissa ota aina ensin yhteyttä sähköpostitse palaute@powerring.fi 

TAKUU

Tuotteiden hyvä laatu on meille tärkeää. Testaamme tuotteitamme jatkuvasti. Tuotteemme ovat kuitenkin käyttöesineitä ja kulumisiset ovat niissä normaalia, jotka riippuu pääosin käyttäjästä.. Mikäli tuotteessa ilmenee kuitenkin  14 päivän sisällä selkeää virhettä on mahdollisesti valmistuksessa tapahtunut virhe, tuote voidaan vaihtaa tällöin uuteen.. Pyydämme postittamaan vieallisen tuotteen meille, jotta voimme arvioida tuotevirhettä. Postitus on omakustantianen. Postitamme maksutta uuden vastaavan tuotteen ja hyvitämme tällöin myös postituskulusi takaisin poankkitilillesi. Takuutilanteissa ota yhteys sähköpostitse palaute@powerring.fi .

Postitusosoitteemme:

Power Ring / Arctic Helsinki Oy

Neljäs linja 7 D 81, 00530