Power Ring älypuhelinpidikkeet – Hands Free
Power Ring älypuhelinpidikkeet – Hands Free

YRITYKSILLE

Jälleenmyynti

 

Ota hittituote valikoimaasi. Toimitamme Power Ring tuotteet helposti ja joustavasti myymälääsi. Minimierä: 25 kpl.

Kasvanut kysyntä on mahdollistanut entistäkin edullisemmat hinnat vuodelle 2019!

Lähetä tarjouspyyntö tästä: antti@powerring.fi  tai soita kysyäksesi lisää +358 44 331083. Ensi tilaajille tutustumistarjous! Tulemme mielellämme myös paikan päälle esittelemään Power Ring mallistomme.

Power Ring tuotteet ovat laadukkaita-kestäviä-tyylikkäitä. Pidikkeemme ovat tärkeitä apuvälineitä mobiililaitteen käyttömukavuuden ja persoonallisuuden lisäämikseksi. Ne mm. tukevoittaa otetta puhelimesta tekstattaessa ja selfieitä räpsittäessä ja ehkäisee liukkaan puhelimen lipsahtamista sormista.  tukena. 360 asttta pyörivän ja 180 astetta kääntyvän sormuksen avulla voit vaivatta luoda itsellesi miellyttävän katselukulman myös pitkässä videopuhelussa.

Kiinnittämällä kaksi Popsockettia esimerkiksi tablettitietokoneen taakse, saat tukevan otteen laitteesta pelattaessa pelejä. Kaksi Popsockettia toimii myös mainiosti kuulokkeiden johtojen säilyttämisessä. Kierrä nappikuulokkeiden johto Popsockettien ympärille ja kuulokkeet ovat aina valmiina käytettäväksi.

Popsocket on helppo siirtää kohdasta tai laitteesta toiseen. Likaantunut tarrapinta voidaan huuhtoa, jolloin tarttumapinta on jälleen vahva.

Käytännöllisyyttä lisäävien ominaisuuksien lisäksi se on keino viestiä. Helpommin et saa näkyvyyttä juuri siellä, missä haluat näkyä – niin henkilökunnan, asiakkaiden sekä partnereiden keskuudessa ja työpaikoilla, mutta tietysti myös työpaikan ulkopuolella! Laadukkaan UV-painatuksen ansiosta 4 x 4 cm pinta-alalle voidaan loihtia näyttäviä yksityiskohtaisia kuvia. Painatus sisältyy hintaan.

Popsocket suositellaan pidettävän kiinnitettynä koko ajan johonkin pintaan, jotta tarrapinta säilyy vahvana. Popsocket on suunniteltu kestämään yhteensä noin 12 000 avaamista ja sulkemista.

Ympyrän pinta-ala on noin 16 cm³ ja Popsocketin syvyys on auki vedettynä noin 1,5 cm.

Minimitilausmäärä 120kpl. Popsocketin rungon väreinä musta tai valkoinen.


Power Ring Myyntiteline

Yli 100:n tuotteen tilauksissa tarjoamme myyyntitelineen veloituksetta (O€) käyttöönne myynnin ajaksi. Tämän jälkeen tuote palautuu takaisin meille.

Tarjous pitää sisällään myyntiständin koukkuineen (max 25 kpl koukkuja riippuen tilauksen määristä, nykyisessä mallistossamme 25 eri tuotetta (valikoiman määrä saattaa vaihdella ja koukkuja tulee yhtä päljon kuin eri malleja tilataan), myyntitelineen koonnin liikkeessänne (Uusimaa-alue) sekä tuotteiden esillepanon (Uusimaa-alue)!

Väh. 25 kpl  tai enemmän tilausmäärissä tarjoamme myyntitelineen omaksi omakustannehintaan: 39,90€+ sis alv 24%  Hinta sisältää myyntiständin koukkuineen (max 25 kpl koukkuja riippuen tilauksen määristä, nykyisessä mallistossamme 25 eri tuotetta (valikoiman määrä saattaa vaihdella ja koukkuja tulee yhtä päljon kuin eri malleja tilataan), myyntitelineen koonnin liikkeessänne (Uusimaa-alue) sekä tuotteiden esillepanon (Uusimaa-alue)! Lisäksi tarjoamme lahjaksi 2 kpl Power Ring puhelinpidikkeitä (värit musta ja valkoinen), 2x Power Ring Dock-pidikkeitä (värit musta ja valkoinen) ja 2x Power Ring Hook-pidikkeitä (värit musta ja valkoinen)  Ovh myyntiarvo lahjatuotteille: 51,4€ sis. alv 24%). Huom! Myyntiteline on helposti muokattavissa teidän muihin tarkoituksiin, mikäli Power Ring tuotteiden myynti päättyy. Voimme myös neuvotella tarvittaessa takaisinostosta, mikäli ehjä myyntiteline osottautuu tarpeettomaksi.

 

Mitat: Korkeus 173,5 cm, Leveys 34 cm. Yläosan mainoksen leveys 41 cm.

Suosittelemme tällä hetkellä näyttävää, kuvissa näkyvää myyntiständiämme. Mitat edellä. Myyntiständi on kevyt, kapea, kestävä, katseet vangitseva ja helposti siirrettävä.

Lisää myyntiäsi ja ota Power Ring myyntiteline käyttöösi!

Jatkossa hankimme tarvittaessa lisää erikokoisia myyntitelineitä.

 

 

 

 


HANKI YRITYKSELLESI OMA POWER RING!

Hanki yrityksellesi oma Power Ring sormuspidike omalla logolla! Suunnittelemme tilauksesta yrityksellesi oman Power Ring tuotteesi: tuotteen ja pakkaukset. Power Ring laattaan saadaan oma logonne (koskee laatta mallia). Power Ring tuotepakkaukset suunnittelemme myös yrityksenne toiveiden mukaan.

Minimierä vain 50 kpl! Kysy tarjousta!

antti@powerring.fi

 

 

 

 

Yhteystiedot:                                                                   

Antti Rahkola

antti@powerring.fi

+358 44 331 0383