Power Ring älypuhelinpidikkeet – Hands Free
Power Ring älypuhelinpidikkeet – Hands Free

POWER RING

Uuden Power Ring mallistomme avulla sormustat puhelimesi – ja saat puhelimestasi kaiken hyödyn irti

Vuoden 2016 aikana aloimme ”fundeeraamaan” tuotetta, joka helpottaa puhelimen arkikäyttöä ja suojaa puhelinta putoamisilta. Tällöin löysimme tähän sopivan tuotteen. Tästä alkoi myös työntäinen suunnittelu, jolla voisimme taata ihmisille luotettavan ja kestävän sormustimen kännykkäkansamme puhelimiin.

Arvojemme mukaan pidämme tärkeänä luotettavuutta, laatua, kestävyyttä, käyttömukavuutta ja tyylikästä muotoilua, pohjoismaisin maustein  = nämä arvot myös sopivat mielestämme loistavasti myös pohjoismaiseen Finnish Designiin.

Tuotteita aloitimme testaamaan 2016 alkaen ja lopulta tänä vuonna 2017 aikana syntyi ensimmäinen Power Ring mallistomme. Tinkimätön panostus laatuun, kestävyyteen ja kauniiseen designiin on kulkenut valmistuksessa mukana koko ajan ja siitä ylpeänä myös sitä kuvaava nimi Power Ring. Tätä tietä pyrimme myös jatkossa entisestään luomaan.

Power Ring on myynnissä erilaisissa tapahtumissa ja verkkosivuilla. Vuoden 2017 lopulla tuotteet tuodaan myös jälleenmyyjille saataville. Tuotteen takana ovat Story Store ja Arctic Helsinki Oy yritykset. Arctic Helsinki Oy vastaa yrityksiin tapahtuvasta jälleenmyynnistä sekä hoitaa nyt www.powerring.fi verkkomyyntiä.

Tuotteestamme:

Power Ring on mullistava lisätarvike puhelimiin. Puhelimeen kiinnittäessä Power Ring pyörii 360 astetta ja pystysuunnassakin 180 astetta. Kun käytät sitä, ilman sitä et enää halua olla. Kännykkä pysyy aina turvassa kädessä, ilman tippumisia. Puhelimme tippuvat yleensä yllättävissä tilanteissa, ei enää mikäli Power Ring on sormessa. Power Ring toimii myös loistavana jalustana arkipäivän puhelimen selailussa ja videoiden katselussa. Kokeile ja ihastu – Power Ring.

Lisätietoja TÄSTÄ

 


Power Ring terveisin

Power Ring tiimi